Regisseur livestream MKB Rotterdam

Vanuit Zeeland Business kreeg ik de opdracht, om voor een grote livestream van het MKB Rotterdam de regie te doen. Een prachtige en tegelijk uitdagende klus om dit goed te leiden. Het idee was om een tafelgesprek te creëren tussen een presentator en 3 ondernemers. 

Camerawerk CVI

Vanuit CVI (Christenen voor Israël) is mij gevraagd om camerawerk te komen doen voor een livestream. Een mooie livestream van zo’n 1.5 uur waarbij ik op het podium mocht filmen. Daarnaast mocht ik een camera leveren op een dolly voor de livestream. 

Opnameleiding livestream KIKMPI

Vanuit indrukmakend is mij gevraagd om de opnameleiding te doen van een zakelijk event. KIKMPI en Interreg Vlaanderen-Nederland had een livestream over verduurzaming. Een event van 4 uur lang met meerdere sprekers, zowel via Teams als live in de studio. Aan mij de taak om dit geheel te leiden, en het resultaat mocht er dan ook zeker wezen!

Leveren techniek baptistengemeente Leersum

Voor de baptistengemeente van Leersum mocht ik een complete livestream setup maken, zodat zij hun wekelijkse bijeenkomsten konden live streamen. Ik heb een voorstel gedaan, de spullen aangekocht en ingebouwd in verschillende flightcases omdat het systeem makkelijk verplaatsbaar moest zijn. Al met al een geslaagde opdracht!

Livestream CGK Nunspeet

Op 27-09-20 heb ik een livestream mogen verzorgen voor de CGK te Nunspeet. In de gemeente mochten kinderen gedoopt worden, en om alle gasten te kunnen verwelkomen is de keuze gemaakt op dit op een bedrijventerrein te doen. Ik heb voor dit evenement de volledige livestream mogen doen, zowel het camerawerk alsook de regie hiervan.

Livestream bruiloft

Op 26-08-20 heb ik voor een bruidspaar de livestream mogen verzorgen. Er was familie van over de hele wereld die op deze manier mee kon kijken met de ceremonie alsook de kerkdienst. De livestream moest simpel zijn, dus is deze gemaakt met 1 camera achterin, maar wel met een goede geluidsmix. Zo was alles verstaanbaar,  maar wel basic. De livestream moest op een locatie gedaan worden waar alleen een simpele telefoonlijn aanwezig was voor het internet, waardoor er via 4G gestreamd moest worden. Dankzij onze 4G oplossing kunnen we bijna overal in Nederland livestreamen!

Vormgeving trouwkaart

Voor een bevriend bruidspaar mocht ik de vormgeving maken van de trouwkaart. Zelf hadden ze al kleuren en een thema uitgezocht. Op basis van hun wensen heb ik deze trouwkaart gemaakt. Ben je zelf ook nog opzoek naar iemand die je kan helpen bij grafisch werk, neem dan vrijblijvend contact met mij op! 

Webdesign OBRUN4OTHERS

Voor de organisatie van OBRUN4OTHERS heb ik al 2 keer een aftermovie gemaakt en eventfotografie gedaan. Ook dit jaar waren ze weer van plan een editie te gaan houden, waarbij ik voor de productie zou gaan zorgen. Daarnaast waren ze nog op zoek naar iemand die hun website wilde gaan maken en vormgeven, dus heb ik dat voor ze mogen doen. Een uitdagende maar vooral leuke opdracht. Benieuwd naar het resultaat, kijk dan hier.

Cameraman Groot Nieuws Radio

Voor het digitale businessevent van Groot Nieuws Radio ben ik ingehuurd als cameraman. Een gaaf event, waarbij de opnames via Zoom gedeeld werden met leden van de businessclub van Groot Nieuws Radio. Zij konden dan live meekijken en reageren. Mijn taak was om de camera te bedienen.

Opnames Gereformeerde Gemeente Oostkapelle

Vanwege het coronavirus kon de Gereformeerde Gemeente van Oostkapelle de “traditionele” pinksterviering niet meer houden. In de pinksterviering zouden de kinderen van de gemeente dingen voordragen, opzeggen of ten gehore brengen. Om dit alsnog te kunnen doen is het besluit genomen om dit allemaal buiten op te nemen. Een leuke uitdaging die ik ben aangegaan. Al met al mocht het resultaat er zijn!